kerhon uutiset

 

 • 23.04.2019: 
  Yhteistyösopimus Edenred Finlandin kanssa: Voit jatkossa suorittaa ratamaksun myös Edenredin mobiilisovelluksella (mikäli työnantajasi tarjoaa liikuntaedun Edenredin kautta). 


   
 • 22.04.2019:
  Motocrossrata on avattu jälleen kesä ajeluille! Osa radasta on vielä suljettu, mutta ajettava osuus on hyvässä kunnossa. Tällä ajokaudella ratamaksujen suorituksia tarkastetaan tehostetusti. Varmistathan, että ratamaksu on suoritettu ja maksutosite on helposti esitettävissä sitä kysyvälle henkilölle. Huomioikaa myös ajopäivät! Maksuohjeet ja ajopäivät löytyvät valikon kautta kohdasta RATA.

   
 • LK-Racing Polaria yhteistyössä Sulkavan moottorikerhon kanssa järjestää mahdollisuuden lapsille ensimmäiseen ajokokemukseen motocrossissa.
  Lasten motocross ensimmäiset ajokokemukset Sulkavalla Haukkamäen motocrossradalla:
  su 16.9. klo 12.00 alkaen
  Ohjaajana toimii Mika Baljaskin
  Pyöränä on Yamaha TTR 110 nelitahtinen puoliautomaatti crossi. 
  Ajovarusteet, koot housu/paita/kenkä
  24/XXS/32
  26/XS/34
  28/S/36
  Ajokokemukset lajista kiinnostuneille lapsille noin 6-11 vuotta, joilla ei ole ollut mahdollisuutta kokeilla crossipyörällä ajoa. 
  Mikäli oma kypärä tai muita varusteita on käytettävissä niin ota mukaan. Ilman ajovarusteita ajamista ei sallita turvallisuussyistä.
  Pyörässä on voimassa oleva liikennevakuutus. Jokaisen tulee antaa vanhempien suostumus vastuulomakkeella paikan päällä. Huoltajan läsnäolo on myös pakollista!
  Sulkavalla lasten pyörä on käytettävissä viikoilla 22-24, lisätietoa saat Sulkavan moottorikerholta.
   
 • Kerhon oma kuvagalleria  löytyy osoitteesta www.sulkavanmoottorikerho.net/kuvat
  Käy tutustumassa!
   
 • Pienen crossipyörän kokeilumahdollisuus harrastuksesta kiinnostuneille lapsille!
  Radalla vierailee muutaman kerran kesän aikana kokeilupyörä, jota voit tulla vapaasti koeajamaan. Näistä koeajomahdollisuuksista tiedotamme, kun päivämäärät varmistuvat.
gallery/xnip2019-04-23_16-10-05